Salomonseilanden

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Salomonseilanden

Onroerend goed te koop op de Salomonseilanden

De Salomonseilanden zijn een natie die bestaat uit honderden eilanden in de Stille Zuidzee. Veel sites zijn gelinkt aan de Tweede Wereldoorlog. Guadalcanal is een provincie en een van de grootste eilanden in de archipel: hier is het monument gewijd aan Amerikaanse soldaten die zijn omgekomen in de oorlog. Guadalcanal herbergt ook de hoofdstad van het land, Honiara.

Als u wilt verhuizen en een onroerend goed te koop wilt kopen op de Salomonseilanden, moet u er rekening mee houden dat de Salomonseilanden, bestaande uit 992 eilanden, de op twee na grootste archipel in de Stille Zuidzee zijn. De Salomonseilanden liggen ten noordoosten van Australië. De hoofdstad van Honiara ligt in Guadalcanal, het grootste eiland met ruim 30.000 inwoners. De andere grote steden zijn Gizo, Auki en Kirakira. Het land is een Brits Gemenebest.

 

Het is niet gemakkelijk om een ​​onroerend goed te koop te vinden op de Salomonseilanden, omdat meer dan 90% van de eilandbewoners Melanesische etnische groepen zijn, maar er was een intense en bittere rivaliteit tussen de Isatabus van Guadalcanal en de migranten die van het naburige eiland kwamen. De gevechten braken uit in 1998, maar in 2000 kwam Australië tussenbeide om de openbare orde te herstellen.

 

Het conflict op aarde is de belangrijkste oorzaak van onrust onder de bevolking. De aarde is een belangrijk probleem en een integraal onderdeel van de manier van leven van de eilandbewoners van Salomo. De eilandbewoners zijn terughoudend om land te verstrekken voor niet-traditionele economische verplichtingen, en dit heeft geleid tot aanhoudende geschillen over landeigendom. Een van de belangrijkste kenmerken van de cultuur van Solomon Island is dat de mensen een sterke band met hun land hebben.

 

Als u een onroerend goed te koop wilt kopen op de Salomonseilanden, is ongeveer 95% van het land op de Salomonseilanden eigendom van inheemse volkeren, clans of geslachten. Deze gemeenschappelijke gronden kunnen als agenten bij de overheid worden gehuurd. De voorwaarden van de huurovereenkomst kunnen oplopen tot 75 jaar voor privé commercieel gebruik. Maar dit garandeert niet dat een recht op huur gemakkelijk wordt verkregen. Conflictclaims op hetzelfde perceel komen vaak voor en kunnen leiden tot geschillen, vertraging van het bedrijfsproces en oplopende kosten.

Hoewel er veel plaatsen zijn om te overwegen wanneer u van plan bent te verhuizen naar en op zoek bent naar een onroerend goed te koop op de Salomonseilanden, zijn enkele van de toppen om te overwegen Uepi, Ghizo Island of Honiara. Uepi en Ghizo zijn een beetje toeristisch maar niet extreem overvol. Haniara is geen toeristisch gebied, ook al heeft het een zeer grote bevolking van ongeveer 57.000 mensen. Als stad met de grootste bevolking van de Salomonseilanden, is het ook een pittoreske stad waar mensen stil zijn en de neiging hebben zichzelf te houden. Het kan even duren om aan de rust van het gebied te wennen, maar als u liever wegblijft van het traditionele leven, zult u het waarschijnlijk een perfecte plek vinden om te wonen en een onroerend goed te kopen op de Salomonseilanden. Uepi is ideaal voor duikliefhebbers, aangezien het een prachtige natuurlijke lagune heeft en Ghizo Island een heel mooi eiland is. Het is de op een na grootste van de Salomonseilanden.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB